Димитър Рангелов може да заиграе в турското първенство от новия сезон. Българският нападател е попаднал в полезрението на треньора на Анталияспор Мехмет Йоздилек със съдействието на турци, работещи в германския футбол.

"Наблюдаваме 30 футболисти на различни позиции. Някои от тях са свободни агенти, а други са с договори. Нямаме проблеми с парите, така че при разумна цена може и да купим някой играч. По-голямата част от играчите са турци, но има и по един чех, словак, хърватин, поляк, сърбин и българин", обясни Йоздилек пред tfutbol.com.

Медията разкрива, че един от играчите е младият талант от Денизлиспор и младежки национал на Турция Муса Низам. Сръбският футболист е Един Цоцалич, който през последния сезон игра в Паниониос (Гърция), а българският - нападателят Димитър Рангелов.

Бившият капитан на Славия и младежкия национален отбор има договор до юни 2012-а с Борусия (Дортмунд), но не попада в плановете на треньора Юрген Клоп. През следващите седмици представители на Рангелов ще разговарят с клуба за бъдещето му.

Българинът игра през пролетта в Макаби (Тел Авив) под наем, а освен това има сериозен опит в германските Ерцгебирге (Ауе) и Енерги (Котбус), както и във френския Страсбург.

Както вече стана ясно, в Анталияспор от следващия сезон ще заиграе Веселин Минев. Снощи БЛИЦ ви информира, че защитникът на "Левски" е подписал договор за 2 години с тима от турския курорт. /БЛИЦ