Треньорът на Черноморец (Бургас) Антон Велков призна, че няма последната дума при трансферите на футболисти в тима. На него му показвали набелязаните играчи само записи.
 
"Аз нямам последната дума по трансферите. Привличането на футболист само по запис крие своите опасности”, заяви Велков в предаването “Зона Спорт” по bTV Action.
 
“В проекта "Черноморец" няма живот. Той не е спрял да се развива, но в момента няма огън в него. Само желанието на отделни хора няма да доведе до нищо. В съблекалнята на тима има срив заради многото нови футболисти и промените като цяло", допълни специалистът.
 
“Бойкот от страна на играчите няма. Отборът не изглежда така, както ни се иска. Имам доста работа в това отношение. Отговарям за това отбора да играе добре, за да дойде публиката на стадиона. Това не ни се отдава засега.”
 
“ Изнесенето в медиите през седмицата, особено за отношенията му с г-н Буковац, ме учуди. Не ме е превърнал в безгласна буква. Той взима участие в треньорските решения, но не съм имал намеси относно определянето на състава,” допълни наставникът на “акулите”.
 
Антон Велков не пожела да вземе отношение по въпроса за високите цени на билетите за мача с ЦСКА. Той заяви, че в клуба има специални хора, които работят в тази насока. Велков обяви, че тимът се нуждае от подкрепата на своите фенове./БЛИЦ