Антонио Павлов вкара единствения гол за Локо (Сф) в мача с “Левски” (1:1), но след попадението скри емоциите си и не се зарадва. Роденият през 1988 година футболист е юноша на “сините”, а до момента е играл още за Славия и Видима-Раковски. Явно обаче тимът от “Герена” остава по-специален за него.

“Вкарах гол, но не бях щастлив. Всъщност бях, отвътре се радвах, защото съм свършил добре работата си, но не го показвах. "Левски" е отборът в който се изградих като футболист. Не бях щастлив, че свалям тима от първото място в класирането”, разкри пред БЛИЦ Павлов.

“Всички мои приятели знаят, че си оставам левскар. Към този отбор изпитвам не само благодарност, за това, че са ми помогнали да се развия, но и истинска обич. И до момента, когато имам възможност, ходя на “Герена” да подкрепям “Левски”, продължи още Павлов.

Той обаче призна, че Локомотив е имал възможност и да спечели мача със “сините”.

“Трябваше да ги победим. Имахме положения. Още преди мача си говорихме, че можем да спечелим. Знаехме възможностите си и не сме изненадани, че успяхме да откраднем точката от “Левски”, продължи още героят за “червено-черните”.

КЛАСИРАНЕ В "А" ГРУПА - ТУК!