Българският футболен талант Антонио Вутов, който през зимата премина от „Левски“ в Удинезе говори в предаването „Зона Спорт“ на bTV Action за престоя си в Удине и за най-близките цели в кариерата си.
 
„Чувствам се много добре в Удине. Тук съм заедно с майка ми. Вече се опитвам да говоря езика и се адаптирам. Натоварванията тук са по-големи. През почти целия ден съм на стадиона“, заяви Вутов.
 
„Още преди мача с Милан, в който вкарах гол, казах на отбора, че не трябва да се притесняваме от съперника. Треньорите не са ме хвалили, поздравихме се за успеха. В Примаверата ни предстоят финалите, в които ще вземат участие първите 8 отбора. Имам лека контузия. Надявам се, че ще се оправя бързо, но съм готов са изляза на терена и на инжекции“, коментира талантът.
 
„Надявам се да вляза в първия отбор на Удинезе. Всичко зависи от мен. Надявам се още догодина да ме вземат в първия тим. Рано ми е за мъжкия национален отбор. Концентрирал съм се върху изявите си в младежкия тим, сега ни предстоят много важни квалификации“, разкри Антонио Вутов.