Наставникът на Черно море Илиан Илиев е сред спряганите имена за нов треньор на арабския Ал Насър, пише "Труд". Горещата връзка с гранда от Рияд е Хюсеин Сюлеймани. Легендата на Саудитска Арабия е новият изпълнителен директор на клуба, където работи от началото на декември, след като прекрати кариерата си на 43-годишна възраст. 

Сюлеймани и Илиев се познават от съвместния им престой в родния Верея. Бранителят пристигна в Стара Загора на 40 години, но и със сериозна визитка и 138 мача за своята родина. В родния елит Сюлеймани записа 13 двубоя.

Сега той е натоварен със задачата да вдигне Ал Насър, деветкратен шампион и носител на еквивалента на Лига Европа през 1997/1998. Понастоящем тимът заема предпоследното 15 място с едва 4 точки от 8 двубоя, а отборът е воден от португалеца Руи Витория. В състава пък има сериозни имена като Брадли Джоунс, бивш вратар на Ливърпул, Нордин Амбрабат, играл за ПСВ, Уотфорд и Галатасарай, както и Ахмед Муса, привлечен в Лестър само месец, след като „лисиците“ станаха шампиони на Англия.

През 2018 година Илиев бе свързван с друг местен отбор Оход Медина, където Сюлеймани се подвизаваше тогава. В Ал Насър пък игра Христо Стоичков за кратко през 1998 година.