Арда представи официално две зимни нови попълнения – Радослав Цонев и Абубакар Тунгара. Това се случи на официална пресконференция в началото на зимната подготовка. 

„Абубакар Тунгара идва от Берое с договор за 2,5 години. Наша собственост. Познат е на българските запалянковци. Ради Цонев също е добре познат футболист. Смятаме, че с тяхното привличане вдигаме нивото на отбора и целите, които си поставяме всички в клуба“, заяви спортният директор Ивайло Петков.

Радослав Цонев и Абубакар Тунгара също говориха за трансферите си и обявиха целите си в клуба.

„Радвам се, че съм тук. Благодаря на ръководството и треньорския щаб за доверието. Избрах Арда, защото виждам, че тук се случват хубави неща. Има отборът амбиции, които отговарят на моите и се радвам, че съм тук“, каза Цонев.

„Очакванията са да побеждаваме във всеки един мач. Отборът може да го постигне. Със сигурност няма да е лесно, но ще пробваме“, прибави той и даде възможност на Тунгара също да се изкаже.

„Избрах Арда, защото говорих с треньора и с ръководството. Убедиха ме да дойда. Имат добър проект за бъдещето. Знам този отбор. Играл съм срещу него. Арда има добри играчи, добър треньор. С този отбор можем да пробваме да играем за челните места“, заяви Абубакар Тунгара.