Фен на "Левски" беше арестуван преди мача със Славия от 24-ия кръг на "А" група, предаде репортер на БЛИЦ. Инцидентът се случи към 15:00 часа на спирката на булевард "Дондуков". В трамвай по линия №20 възникнал конфликт между пътници, част от които били привърженици на "сините". При отварянето на вратите на спирката дете било пометено от тълпата и паднало на асфалта. Вратата на трамвая пък била повредена и затиснала други от пътниците.

Конфликтът на спирката изплашил ватманката, която побързала да натисне паник бутона. На място за минути пристигнаха две патрулки и десетина моторизирани полицаи. Един от ултрасите на "Левски" беше задържан, а на 20 от тях бяха изискани личните карти за проверка. След като тя приключи, феновете, повечето от тях в тийнейджърска възраст, бяха освободени.

"Нищо страшно не е станало. Просто едно дете беше повлечено от слизащите на спирката и падна. После се оказа, че една от вратите на трамвая е счупена. Това е", разказаха пред репортер на БЛИЦ очевидци на инцидента.