Бившият футболист на Левски Константин Головской е пред завръщане на "Герена". Оказа се, че докато чакал за преговори Георги Иванов-Гонзо да се завърне от Варна, Костя се напил като истинских мужик, яхнал колата си в София и попаднал на ченгета, които на момента му сложили белезниците и го откарали в столично районно, информира Sportline. Головской престоял завързан на "трамвая" от събота вечерта до неделя сутринта, като непрекъснато повтарял: "Аз съм на гости на Георги Иванов. Ще преговарям с Гонзо за Левски, пуснете ме веднага!"

Едва днес по обяд двукратният шампион със "сините" бил пуснат да си ходи, след като и последните емисии алкохол се изпарили от вонящото му тяло. Този сезон Головской игра за Актобе (Казахстан), като записа мачове и голове в предварителните кръгове на Шампионската лига, но в момента е свободен агент и е поканен от Гонзо да заиграе отново в Левски.

"Преди с Радимов пиехме, хващаха ни и никой не правеше проблем срещу 50 лева. Сега какви хора сте да отказвате 500", чудел се на изпроводяк от районното Головской. /БЛИЦ