Закопчаният при акция на ГДБОП за "черно тото" Георги Семерджиев взе участие в мача на Спортист (Своге) срещу Пирин (Гоце Делчев) от 7-ия кръг на Западната "Б" група. Юношата на Левски бе 90 минути на терена при успеха на тима си с 2:1.

Веднага след срещата 24-годишният нападател се прибра в съблекалнята, отказвайки да говори. По-късно все пак изрече няколко думи.

"Не познавам останалите от арестуваните. Не знам защо точно мен прибраха. Държаха ме 24 часа в ареста", заяви Семерджиев.

"Вестниците пишат, че изкарвам по 50 000 лева на седмица. Ако изкарвам по толкова, мислиш ли, че ще играя тук", обърна се играчът към репортера на "Канал 3", който го следваше по пътя от съблекалнята към паркинга.

"Като свърши всичко, като се затвори страницата, ще говоря. Просто не знам какво да ти кажа в момента. Нямам думи. Едни пишат едно, други - друго, трети - трето, изкараха ме какъв ли не", продължи футболистът, обвинен в незаконни залагания.

"Нямам Мерцедес. С един приятел съм. Той е дошъл, за да ме вземе с колата си. Ако имам нужда от нещо, нашите ще ми го купят. Няма значение с какво се занимават", каза още Семерджиев. /БЛИЦ