Ръководството на Арарат (Ереван) е отправило запитване за цената на капитана на Спартак Траян Дянков. Играещият помощник-треньор на варненци е впечатлил арменците по време на двубоя между двата тима от турнира “Албена къп”. Наставникът на “соколите” Атанас Атанасов обаче потвърди, че Трико остава във Варна и ще помага на спартаклии да запазят мястото си в “Б” група, пише Днес +.

“Да, наистина арменците питаха за Траян. На този етап той остава наш футболист и младите момчета в отбора ще израстват покрай него”, отсече Атанасов. След като ударили на камък с привличането на Дянков, арменците са извикали на проби бившия защитник на Спартак Станислав Иванов. Така бранителят може да се изправи срещу “соколите” на 16 февруари, когато е предвиден да се играе вторият спаринг между варненци и тима на Арарат.

Междувременно Атанасов обяви, че тепърва започва да избистря титулярния състав. “Всички трябва да се доказват от Траян Дянков до юношите. Искам при нас да има ред и дисциплина. Но не се заблуждавайте, не сме концлагер”, каза с усмивка треньорът на Спартак.