Най-добрият нападател на Етър Александър Младенов е под въпрос за осминафиналния мач за Купата на България с “Левски”, ако двубоят се състои на 3 декември. 29-годишният футболист получи контузи по време на 1/16-финала с Нефтохимик, спечелен от “виолетовите” с 1:0. Младенов има разтежение на прасеца на левия крак и със сигурност пропуска дербито на Източната “Б” група в неделя. Тогава Етър гостува в Поморие на местния Черноморец.
 
“В понеделник или във вторник ще има повече яснота относно състоянието на Сашо. Ще му бъде направен обстоен преглед и ще се знае със сигурност дали ще е на линия за мача ни с “Левски” на стадион “Ивайло”. Дано всичко е наред, защото Младенов е един от най-добрите ни футболисти”, заявиха източници на БЛИЦ от ръководството на Етър.
 
“Жалко за Сашо. Пожелаваме му да оздравее. Той, брат му Стойчо, Бобъра Георгиев и Томаш за сърцето и душата на тима”, коментираха привърженици на “виолетовите”.
 
Точно в понеделник пък ще се разбере дали срещата със “сините” ще се играе на 3 декември или ще бъде отложена за пролетта.