Нападателят на Левски Александър Колев беше избран за футболист №1 на месец юли. Той премина през "сините" през лятото от Крумовград и от началото на сезона се отличи с три гола и една асистенция.

Споделеното от Алекс на пресконференцията, на която получи наградата си. 

За гостуването във Варна на Спартак

"Ще е един труден тест за нас, но мисля, че въпреки нетолкoва добрата игра в последния мач, трябва да покажем реакция. Успехът срещу Хебър не беше лесен и трябва да излезем с по-добро лице срещу Спартак. Дай Боже да победим по-убедително“.

За вечното дерби с ЦСКА

„Дербито трябва да се играе на клубните стадиони с домакинска и гостуваща публика. Така е навсякъде по света. Мачът трябва да е на "Герена" с двете агитки“.


Ощетяван ли е Левски?

„За едни отбори не се дават дузпи, за други се дават. Готов съм да взема топката и да бия дузпа, ако бъде отсъдена такава. Не е нещо ново и непосилно за мен“.

За Илиан Илиев и националния отбор

"Илиан Илиев направи доста добър колектив. Едни и същи хора се викат. Показахме нелоши резултати, но да не забравяме срещу какви отбори играхме. Сега се изправяме срещу тимове от нашия ранг и мисля, че имаме възможност. Трябва да си повярваме малко повече и да задържим нивото от последните мачове. Надявам се най-после цяла България да може да се усмихне с по-позитивни резултати на националния отбор".