Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Един от асовете на Левски от началото на сезона Жерсон Кабрал направи интересно разкритие относно уволнението на Делио Роси. Италианецът бе освободен след отпадането от Вадуц, но крилото на "сините" обяви, че не срамното поражение е поводът за рокадата.

"Това бе оглушителна загуба. След нея треньорът Делио Роси веднага си тръгна. Така ръководството на клуба даде ясно да се разбере, че най-ниската точка е достигната, въпреки че бе още началото на сезона. По принцип е лесно да намериш недостатъци на даден треньор, но аз мисля, че играчите носят отговорност за това, което се случва на терена. Ръководството искаше да уволни треньора, и с елиминирането от евротурнирите намери причина да го освободи. Нещата не вървяха от известно време, имаше оплаквания. Не мисля, че уволнението е свързано само с отпадането от Вадуц", коментира Кабрал пред местното издание voetbalzone.nl.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Не можете да си представите колко голям клуб е Левски в България! Съперниците се плашат само от името, бият се сами! Така беше и във Фейенорд, когато излизахме срещу по-скромни отбори. В Левски трябваше да свикна с много неща - начинът на игра е различен. Участвах в немалко двубои в първия си сезон, но също така лекувах и контузии", добави фланговият играч на Левски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019