Един от водещите футболисти на Локомотив изненадващо напусна отбора. Рано тази сутрин от лагера на "черно-белите" си е тръгнал нападателя Зоран Балдовалиев, пише "Марица". 32-годишният македонец е говорил с члена на клубната управа Румен Руйчев преди да хване самолета за София. Той е изложил лични причини като мотив да си тръгне от тима и е бил категоричен, че няма конфликт с никой в клуба.

Миналата седмица в македонската преса излезе информация, че Балдовалиев е искан от втородивизионния гръцки Керкира, която той не потвърди, но и не опроверга. Именно в този тим той игра за последно преди да се завърне на "Лаута" за втори път.

Зоран Балдовалиев безспорно е един от любимците на "черно-бялата" публика. Той е сред най-обичаните в настоящия състав, заради трите гола във вратата на "Ботев" в трите мача, които е изиграл срещу канарчетата. Балдовалиев се разписа през този сезон в Коматево при 1:1 и на "Лаута" при първата победа на Локо за първенство над градския противник от 6 години насам. През настоящото първенство той изигра 16 мача за пловдивчани, в които отбеляза 4 гола.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: ПОДГОТОВКА И ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2016

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016