Треньорът на Левски Славиша Стоянович бе изгонен в края на мача с Ботев (Враца), който бе загубен с 1:3. Затова след срещата пред камерите застана помощникът му Небойша Милошевич.

„Много трудно е вече за Левски. Искам да се извиня на феновете. Футболът се играе на голове. При 1:0 можехме да вкараме и още. През първото полувреме изпуснахме доста. На полувремето трябваше да задържим концентрация. До 70-ата минута имахме контрол върху мача. При 2:1 за Ботев Враца всичко се развали", започна сърбинът.

„В някои ситуации не ни достигна концентрация. Можехме да си решим мача по-рано, но пропуснахме няколко шанса. Съпъреникът ни игра много дисциплинирано. Накрая беше много трудно. Честитя на Ботев и се извинявам на феновете.

Левски има големи традиции и е нормално да има напрежение. Не е добре, когато се постигат такива резултати. Стоянович каза, че всички трябва да поемам отговорност за тези моменти", каза още помощникът на Стоянович.

„Трябва да се работи упорито. Има още мачове до края и нищо още не е загубено. Традициите повеляват Левски да е в битката за титлата. Трябва смело да играем нашия стил, независимо от резултата в мачовете“, завърши Милошевич.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019