УС на Българската Асоциация по Мини Футбол изготви отчетен доклад, чрез който нагледно показа свършената работа през последните 6 месеца, в които се ползва с подкрепата на БФС.

От БАМФ благодариха на ръководството на футболната ни централа и в частност Борислав Михайлов, като изразиха надежди доброто им съвместно сътрудничество да продължи за в бъдеще. От Асоцицията са признателни на БФС за огромната подкрепа през тази половин година, като отчетоха факта, че от Централата предоставят подготвени рефери за мачовете от първенството по мини футбол.

Босовете на Асоциацията по Мини Футбол също така използваха възможността да покажат намеренията си да реализират нови грандиозни проекти, целящи популяризирането на спорта сред децата и хората в активна футболна възраст, както и подобряване спортните резултати на представителните отбори във всички разновидности на футбола. 

В плановете на БАМФ влиза домакинство на европейското първенство през 2019 година, като се предвижда мачовете да се провеждат във Варна, Бургас, Пловдив и София. Освен се планира мини футболът да се популяризира във всички областни градове на България и общински центрове. Идеята е до 2020 клуба в Асоциацията да членува 1100 клуба. 

ЦЕЛИЯТ ОТЧЕТЕН ДОКЛАД НА БАМФ: