Треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов призна след загубата с 1:3 от ЦСКА, че неговият тим няма нужната класа да се пребори с „червените“. Той беше категоричен, че тимът му ще подобрява представянето си с всеки следващ мач.
 
„Не ни стигна класа и функционална подготовка. Момчетата се стараха, не мога да ги виня. Съжаляваме, че изпуснахме шанса да излезем с положителен резултат от тази среща“, заяви Атанасов.
 
„Имаше чисто нарушение за дузпа през първото полувреме. Така е видял съдията, така е свирил. Второто полувреме умишлено се дръпнахме назад. Допуснахме груба грешка за втория гол на ЦСКА“, призна треньорът на Нефтохимик.
 
„Проблемите в тима няма какво да ги коментираме. Няма какво да плачем, както от другия стадион. Никой няма да ни чуе. Целта ни е да натрупаме максимално много точки до края на редовния сезон. Ще подобряваме представянето си от мача на мач“, коментира Орела.
 
„Имаме много липсващи футболисти, но се справяме. Аз нямаше да работя, ако не съм оптимист. Ако продължим да съществуваме, ще ни трябват 4-5 нови попълнения“, допълни Атанас Атанасов.