Новият треньор на Литекс Атанас Джамбазки говори пред официалния сайт на клуба за предстоящия мач с Локо (Сф). Той е категоричен, че има познания и опит, за да води шампиона на страната.

“Ще се справя с Литекс, иначе не бих се захванал. Предстои ни доста работа. Трябва да опозная момчетата. Те мен също. Нужно е да изградим добър синхрон. Разполагам с млади футболисти, които ги очаква добро бъдеще. Имаме проблеми с основни играчи, които липсват заради контузии. Затова обаче са останалите. Надявам се да докажат, че имат място в състава”, коментира роденият на 4 юли 1969 година треньор.

За предстоящото гостуване на Локо (Сф) в понеделник той добави: “Ще се получи двуостър двубой. Със сигурност мачът ще бъде крайно оспорван. Взели сме под внимание фактът, че Локомотив (Сф) победи Миньор в Перник миналия кръг. Аз обаче се надявам, че Литекс ще бъде крайният победител. Знаем и силните, и слабите страни на Локомотив. Дано бъркат повече от нас. Не ме притесняват заканите на съперника”.

”Възможностите на първите отбори в класирането са изравнени. Въпрос на нагласа и мотивация е кой ще победи в дербитата помежду ни. Аз искам от моите футболисти винаги да бъдат концентрирани на 100 процента”, завърши Джамбазки./БЛИЦ