Пред сериозен проблем е изправен треньорът на „Левски” Стойчо Стоев преди старта на шампионата в събота срещу „Ботев” (Пловдив) в Коматево. Единственият нападател на „сините” Атанас Курдов може да пропусне мача, тъй като жълтата му карта все още не е пристигнала на „Герена”. Без нея „Левски” не може да картотекира футболиста за началото на сезона.

Миналата седмица 26-годишният Курдов подписа договор с „Левски”, след като разреши проблемите си с бившия си клуб Астана. Двете страни водеха дело, което приключи и нападателя подписа със „сините” за една година. От казахстанския клуб обаче още не са изпратили жълтата карта.

В „Левски” се надяват, че колегите им ще постъпят колегиално и документът ще бъде в България близките дни. От клуба могат да картотекират Курдов до петък, за да участва той в първата среща от новия сезон.

Курдов е единствен нападател в момента в „Левски” и евентуално негово неучастие в двубоя с „Ботев” би създало сериозни главоболия на Стойчо Стоев. Директорът Георги Иванов преговаря с централен нападател в момента, но дори и той да дойде, едва ли ще бъде на нужното ниво веднага да започне като титуляр на върха на атаката.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015