Пловдивчанинът Атанас Маринов е вариант за вакантния треньорски пост в "Ботев" (Враца). Бившият централен защитник на "Ботев" (Пловдив) от началото на 80-те години е бил предложен на новака в "А" група от водеща мениджърска агенция.

Маринов има сериозен треньорски опит в Малта, а у нас е водил родния си "Ботев" (Пловдив), както и юношеския национален отбор на страната. Със сигурност обаче назначението на следващия треньор на тима от Враца ще бъде през другата седмица, пише БТА. В предстоящото утре гостуване на Калиакра отборът ще бъде воден от изпълнителния директор Пламен Николов и помощник-треньора Светлин Симеонов-Пинчера.

Бившият наставник на Локомотив (Пловдив) и младежкия национален отбор Неделчо Матушев пък е бил един от първите поканени на мястото на напусналия Атанас Джамбазки. Бургазлията, който в момента е начело на втородивизионния Черноморец (Поморие), обаче отказал предложението, тъй като очаква оферта от отбор от бившия СССР.

Както е известно, Атанас Джамбазки напусна "Ботев" (Враца) и изненадващо бе обявен за нов наставник на Литекс, където заема мястото на Любослав Пенев, който поема националния отбор.