Локомотив (Пловдив) и "Левски" са постигнали договорка за звездата на "смърфовете" Базил де Карвальо. Това информира Атанас Узунов. Администраторът на клуба от "Лаута" заедно с Христо Бонев бяха днес в Турция за преговори с Бурсаспор. Отборът на Димитър Иванков също проявява сериозен интерес към голаджията.

"Признавам, че Карвальо е пред раздяла с Локо (Пд). Съмнявам се, че Бурсаспор ще изпусне нападателя в ръцете на "Левски". Мога да си позволя за първи път да разкрия, че имаме договорка с Тодор Батков Карвальо да играе при тях, ако не го трансферираме в чужбина", заяви пред news4000.bg Атанас Узунов.

"Треньорът на Бурсаспор Ертурул Саглам днес заяви пред електронните издания и телевизиите в Турция, че Карвальо им е трансферна цел №1. Не искам да давам подробности какво се случи при моето посещение в Турция заедно с Наско Узунов. Само ще ви кажа, че босовете на Бурсаспор до дни пристигат в България, за да финализират преговорите с Карвальо със собственика на Локо (Пд) Коко Динев", заяви Христо Бонев.

"Не ме питайте за суми. Няма да стане за 1,9 милиона евро, но пак ще бъде, ако стане, за над 1 милион при положение, че двете страни си стиснат ръцете", каза още Зума. /БЛИЦ