Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Скандалите около назначението на съдията Станислав Тодоров на финала за Купата на България между Локомотив (Пловдив) и Лудогорец продължават. Двубоят ще се състои на 16 май в Бургас, но “смърфовете” са твърдо против рефера от Шумен.

Агенция БЛИЦ още вчера публикува изказването на шефа на съдиите Костадин Костадинов относно големия гаф на Станислав Тодоров в двубоя Лудогорец – Локомотив (Пловдив) – 0:0 за първенство в първия есенен кръг. Малко след това с екипа ни се свърза административният директор на “черно-белите” Атанас Узунов, на когото припомнихме за думите на председателя на съдийската комисия: “Съдията сгреши и по този начин бе повлияно на крайния резултат.”

“Не се бях сетил за думите на Коце миналата есен. След като Станислав Тодоров ни поряза, три дни шефът на съдиите не спря да ми звъни, за да ми се извинява. Благодаря ви, че припомнихте на широката общественост какво е казал председателят на съдийската комисия относно работата на Станислав Тодоров. Нямаме нищо против този рефер, но той вече ни ръководи мач и то точно срещу Лудогорец, в който ние бяхме ощетени”, каза Наско Узунов пред БЛИЦ.

“Настояваме съдията да бъде сменен. Мисля, че имаме пълното основание за това. Не съм говорил с Костадин Костадинов, просто с този човек не разговарям”, завърши шефът на Локомотив (Пловдив)./БЛИЦ