Бившият нападател на “Левски” Петър Курдов изрази мнение, че съблекалнята на "сините" е отровена и именно заради това отборът не се представя добре напоследък. Настоящият треньор на Марица дори нападна Станислав Ангелов, който по думите му командвал съотборниците си.

"За Илиан Илиев - надявам се, след последния шанс, който му се даде, и пълният картбланш, с който разполага, да избира и да прави състава съвестно и правилно. Но явно атмосферата в тима е отровена. Не може една личност, макар и Станислав Ангелов, да диктува и казва какво да се случва в отбора. Все пак си има ръководство и старши треньор. Не може цял отбор да се съобразява с един човек. В крайна сметка той стана изкупителната жертва и не мисля, че го заслужаваше най-много", коментира пред "Тема спорт" Курдов.

"Но няма незаменими хора. Има и други, с които трябва да се подходи по същия начин. Подкрепям ръководството по този въпрос. Назначението на Даниел Боримиров също е добър избор - човек с богат опит. Ще внесе нужната дисциплина и ще сложи на мястото им някои хора, които вредят на клуба. "Левски" има нужда от силни фигури", завърши Курдов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ