"Поздравявам играчите. Много добър мач за нас. Преди мача нищо не беше решенено, но по време на мача се справихме. Не беше лесно", заяви старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутори след успеха със 7:0 над Крусейдърс в първия мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Нашият отбор през цялото време пресираше противника. Играхме доста добре и организирано, особено в защита, но и в нападение. Много съм доволен и се надявам да продължим да работим по същия начин. Играчите следваха всички мои инструкции, но без техните качества това нямаше да се случи на терена. Поздравявам ги отново за показаното днес", коментира още Аутори пред Диема Спорт 2.

"Този мач започна малко по-трудно и беше труден до първия гол, но после нещата станаха по-лесни. През второто полувреме създадохме повече атаки и се възползвахме. Кешерю е много добър играч, Швиерчок също, но те са различни като качества и характеристики. Вкараха нужните голове", сподели още треньорът на Лудогорец.

"Нашият отбор не само победи днес, но ние се подготвяме да вървим напред, защото има много важни предстоящи мачове. Радвам се, че има конкуренция, така се подобрява колективът", каза още Аутори.

"Карам футолистите да вярват, че следващият мач е най-важен, така че не мислим за следващия съперник", завърши бразилецът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига