Треньорът на Лудогорец Пауло Аутори остана доволен от представянето на своя отбор срещу Несебър и обрата с 3:1 и коментира бъдещите двубои пред разградчани.

"Искам да поздравя отбора на Несебър, по начина по който се бори и игра. Има разлика между нашия и техния тим, но искам да поздравя и нашите играчи, защото успяха да приложат някои неща, които сме тренирали.”

„Първият гол, който ни вкараха Несебър, беше заради липса на концентрация и защото бяхме по-пасивни. През второто полувреме бяхме по-добри. Много съм доволен от представяне и поведението на футболистите. Дадох шанс на играчите и те се възползваха много добре. Дадох почивка на тези, които играят повече”, коментира още специалистът пред Диема Спорт след срещата.

„Имаме три много трудни мача, които следват. Следващият е срещу Черно море, много добър отбор, с г-н Илиан Илиев, с който много добре се познаваме. След това и с Цюрих. За мен е удоволствие да се изправя срещу Илиев, защото той е невероятен човек. Но в събота ще се изправим един срещу друг и се надявам да победим", завърши Аутори.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/19