Фризьорът Конда Кондов, който е приятел на скандалния футболист на ЦСКА Орлин Орлинов заяви, че играча е добро момче. Както е известно, Мис Силикон проплака, че Роналдо от Галата я е бил и насилвал. За Кондов и Орлинов дори се заговори, че имали хомосексуална връзка.

В студиото на bTV фризьорът заяви, че младите хора в България са много агресивни, защото нямат изградена ценностна система и били пристрастени към новия наркотик - "слава". Кондов обяви, че почти няма клиент, който да не е признавал, че е удрял жени.

"След като направихте Орлин герой на новините, жените просто го обожават. Той никога не се е стараел да ги впечатлява, защото те го преследват. Той е футболист все пак. Можем да си направим експеримент и да облечем някой от екипа ви с фланелка на ЦСКА, да му направим няколко снимки и да ги пуснем във "Фейсбук". Веднага ще го залеят съобщения от жени", обясни Кондов.

Фризьорът подчерта, че не иска да става защитник на Орлин Орлинов, но е категоричен, че агресията в дискотеките сред младите е огромна. Според него проблемите на фуболиста са породени от прекалено голямото му самочувствие.

Относно конкретният скандал с Катрин Вачева, Кондов заяви: "Тази жена има много други опити за изнудване на футболисти. Атанас Курдов, който играеше в Левски е един от тях, подавала е жалби за психически тормоз срещу него и т.н. Така се опитва и с Орлин. Факт е, че тя не се спря да дава интервюта."

"Виждал съм се с Вачева, защото тя постоянно е по заведенията и се запознахме. Непрекъснато ми казваше за Орлин: "Виж твоя приятел, колко е нагъл, какво самочувствие има". Това беше преди месеци, после той ми сподели, че тя го е търсила упорито, намерила го е във "Фейсбук" и не е спряла да му пише", разказа още Кондов. /БЛИЦ