ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Австралия няма да пристигне за контролата с България през септември, въпреки че проверката беше считана за сигурна. БЛИЦ първи съобщи oще на 3 юли, че БФС урежда мач с "кенгурата".

Австралийската централа уведомила БФС, че няма да изпълни планирания ангажимент за двубой на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. "Кенгурата" предпочели да пътуват за турнир в Мексико, където ще премерят сили с домакините. На него има предвиден солиден награден фонд, което изкушило австралийците.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Срещата по план трябваше да се играе на 6 септември, а впоследствие бе преместена за 7 септември заради благотворителния мач на Стилиян Петров. Това трябваше да бъде и първият мач на националите на обновения "Христо Ботев" в Пловдив. 

БФС спешно търси вариант за нов съперник, а БЛИЦ разбра, че се водят преговори с федерации от Азия, Африка и Карибите, тъй като всички европейски национални отбори имат ангажимент на същата дата.

"Двубой на 7 септември в Пловдив ще има. Скоро ще подпишем договор и ще бъде обявено името на съперника", заявиха от БФС. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!