ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Айнтрахт (Франкфурт) започва акция по мониторинг на трима титуляри на Левски. В германския клуб са останали доволни от представянето на вратаря Пламен Андреев, централния защитник Хосе Кордоба и бразилското крило Уелтън.

Най-силно впечатление на „орлите“ е направил 18-годишният страж и ако през есента той продължи със силните си изяви, много вероятно ще се стигне до оферта към Левски. Въпреки че Айнтрахт през това лято плати 1,5 милиона евро на Фламенго за бразилския вратар Кауа Сантос, Андреев е считан за отлична алтернатива на германския национал Кевин Трап.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Левски и Айнтрахт (Франкфурт) вече сключиха споразумение, с което на треньори от школата на „сините“ ще се предостави възможност за обучение в германския клуб. Именно заради тези близки отношения, „орлите“ се надяват да имат приоритет пред други желаещи да привлекат Пламен Андреев.

Хосе Кордоба е привлякъл внимание с отличната си работа по опазването на Рандал Коло Муани в първия мач между Левски и Айнтрахт. Тогава френският национал, продаден в петък на ПСЖ, вкара гола за тима от Франкфурт, но като цяло не получи много други шансове под опеката на панамския бранител на „сините“.

Уелтън и в двата мача беше огромна заплаха за защитата на Айнтрахт по лявото крило. Преди реванша треньорът на германския тим Дино Топмьолер отчете силната игра на Левски по фланговете, като думите му предимно акцентираха върху представянето на Уелтън. Сега се очаква изявите на бразилеца, Пламен Андреев и Хосе Кордоба регулярно да бъдат наблюдавани от скаути на клуба от Франкфурт.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!