Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев говори пред медиите след началото на зимната подготовка на отбора. Той призна, че за момента привличането на нови попълнения не върви. Единственият интерес към играчи на „червено-черните“ е към Франса. Той е от страна на азиатски клубове, но няма нищо официално.

„Започваме новата година с положително настроение. Надяваме се тази година да си покажем лицето, което не можахме да демонстрираме през есента поради познатите на всички ред причини. Надявам се тази година Локомотив да излезе с ново лице, с хубави игри и да отидем там, където ни е мястото“, каза Иван Василев.

„Засега със селекцията сме доникъде. Гледаме футболисти на няколко поста, но не сме доволни от качествата, които показват. Такива футболисти имаме. Ако намерим нещо, което е по-добро на тези постове, ще го привлечем. Напускащи нямаме. Запитване има само за Франса, само от чужди – от Корея, от Емирствата и от Китай. Няма нищо официално черно на бяло. Ако се появи реална оферта, ще го пуснем, разбира се“, допълни босът на Локомотив.

„Нищо не се е променило. Аз и в момента съм се отдръпнал от клуба. Това е моят отбор и дойдох да поздравя момчетата. За новата година им пожелах късмет и много здраве. За футболистите е много важно да нямат контузии“, призна Иван Василев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024