Един от бившите голаджии на „Левски“ Емил Ангелов може да се завърне на „Герена“, но в ролята на треньор на деца. Това вероятно ще стане след края на сезона, когато Хасково изпадне в „Б“ група. В момента Бабангида е част от треньорския щаб на тима.
 
„Бих се върнал в „Левски“. Приятел съм с Боримиров и Георги Иванов, много ги уважавам. Левскар съм, така че защо не. Нямам нищо против да се занимавам с детско-юношески футбол. И сега го правя в Хасково“, коментира Ангелов пред „Меридиан Мач“.
 
„Първо трябва да стане ясна съдбата на Хасково. Силно се надявам да продължи да има футбол в града. В момента нашите шефове правят всичко възможно. Аз лично трябва да завърша и курса за Лиценз А, който ще получа през декември“, добави бившият нападател.
 
„Надявам се днес Хасково да се представи добре срещу „Левски“. В сравнение с първия мач, който играхме срещу тях във втората шестица – сега са много по-силни. Вече са добър колектив и солидни като тим. Заслужено победиха Лудогорец. Силно се надявам да спечелят финала срещу Черно море и да не подценят съперника“, обяви Бабангида.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015