Треньорът на Берое Петър Хубчев включи Емил Ангелов в групата за гостуването на Пирин (Гоце Делчев). Мачът от 25-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа.

Опитният нападател вече е възстановен от контузия и отново е готов за игра.

Срещата в Гоце Делчев за старозагорци пропускат възстановяващият се Педро Еуженио и контузеният Венцислав Христов, който страда от леко разтежение. Извън групата останаха още Елио Мартинс, Давид Каядо, Елиаш да Силва, Георги Андонов и Борислав Стойчев, на които Хубчев даде няколко дни почивка. Както е известно, на Берое предстои финал за Купата на България срещу "Левски" на 15 май.

Във временното класиране Берое се намира на осмо място с актив от 34 точки, а Пирин е на десето със 7 по-малко.

Двата отбора са се срещали през настоящия сезон три пъти, като 2 от срещите са завършили с победа за заралии (за Купата на България с 1:0 и 3:1). Мачът, игран през есента, бе спечелен от неврокопчани с 3:2, а попаденията за старозагорци вкара Педро Еуженио.

Днес група от 18 футболисти замина за Гоце Делчев. Сред тях попадна и юношата на клуба Исус Ангелов (роден на 30.03.1994 година), който утре има шанс да дебютира в "А" група.

Групата на Берое за гостуването на Пирин (ГД):
Вратари: Иван Караджов, Теодор Скорчев
Защитници: Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Здравко Илиев, Иво Иванов, Пламен Крумов
Полузащитници: Алберто Лоузейро, Амир Саюд, Атанас Зехиров, Дончо Атанасов, Иван Горанов, Игор Джоман, Исус Ангелов, Мартин Райнов
Нападатели: Емил Ангелов, Джери Ситое

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ