Старши треньорът на "Ботев" (Пд) Марин Бакалов заяви, че всички заплати в клуба са изплатени и футболистите нямат основание да разтрогват договорите си. Спецът обаче призна, че има такива, които са раздвоени дали да останат заради финансовата криза.

Бакалов коментира и мача с Либертас в Сан Марино. “Канарчетата” спечелиха реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа с 2:0 и с общ резултат 6:0 се класираха за следващата фаза. Там ще срещнат австрийския Санкт Пьолтен.

"Реваншът беше лек, имаше голяма разлика в класата. От такива мачове няма какво да се спечели, повече може да се загуби при подценяване. Такова обаче от наша страна нямаше. Доволни сме от развоя на срещата, изиграхме едно много добро второ полувреме. Притесняваме се, много от футболистите са раздвоени, макар че имат договори и на този етап нямат основания да прекратяват контрактите си, защото всичко им е изплатено. Знаете за тавана на заплатите, който беше обявен от ръководството, коментира Бакалов. - Сега мисля, че ще се водят конкретни разговори с тези футболисти, които имат желание да играят за клуба. Редно е тези, които искат да останат, да се подготвят отделно от останалите.”