Монтана започна със селекцията си за пролетния полусезон. Лидерът в „Б“ група вече договори трима нови играчи. Това са бившите футболисти на "Левски" Борислав Балджийски, Иван Цачев и Георги Ангелов, информира "Тема спорт".

Обвиненият в убийство Балджийски (24 г.) игра през есента в Локомотив (Мездра), като записа участие във всички 15 мача и вкара 3 гола. В кариерата си халфът е ритал още за Славия, Черноморец и родния "Ботев" (Ихтиман).

През есента Цачев (25 г.) бе част от състава на Добруджа. Той също записа 15 срещи, в които реализира 2 гола. Нападателят бе в Добруджа и през миналия сезон, но сега след напускането на Светослав Тодоров е разтрогнал договора си и идва на „Огоста" без пари. Играл е още през годините за Спартак (Вн), Калиакра, Славия и Пирин (Благоевград).

22-годишният Ангелов пък е в Банско от 2011 година, след като не успява да се наложи на „Герена", където записва само един мач за мъжете. И тримата са добре познати на тандема Ферарио Спасов - Михаил Мадански, тъй като са играли за различните юношески национални отбори на България, които те са водили през годините.

Очаква се Монтана да привлече още две-три попълнения. На този етап спортно-техническият щаб на тима не предвижда да бъдат освобождавани футболисти.