Звездата на Монтана Борислав Балджийски сподели след равенството 1:1 с Лудогорец, че много е искал да отбележи във вратата на шампионите. Юношата на "Левски" изрази оптимизъм за предстоящото гостуване на "Герена".

„Съжаляваме, че не спечелихме. Лудогорец обаче си е Лудогорец и точката е важна. Благодаря на феновете, че ме избраха за втори път за Играч на мача“, каза Балджийски пред колегите от Диема Спорт.

„Съжалявам, че не отбелязах гол. Особено на Лудогорец исках много да вкарам. Срещу по-силните отбори искам да се представя на по-добро ниво“, продължи звездата на Монтана.

На въпрос дали му е било трудно срещу Сисиньо, който беше изгонен тъкмо заради фаул срещу самия него, Балджийски отвърна: „Не съм видял кой знае каква съпротива от Сисиньо.“

„Сега отиваме на „Герена“ да спечелим мача. В момента "Левски" не е този "Левски", който трябва да бъде. Името стимулира и ще излезем много мотивирани. Отборът просто не е това, което беше. Когато бях юноша, там имаше много добри футболист, а сега не е така. Мисля, че досега се представяме на много добро ниво. Каквото каже треньора, излизаме и ще се постраем да го изпълним. Ние сме колектив, но аз винаги съм се опитвал да бъда лидер. От началото на сезона ме пускат като ляво крило. Мадански и Феро сметнаха, че мога да се справя, и мисля, че си намерих мястото“, завърши Балджийски.