Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков остана доволен от играта на тима, въпреки равенството 0:0 като гост срещу Спортист (Своге).

“Мисля, че няма привърженик на Черноморец, който да не е доволен от раздаването и желанието за победа, която имахме. Успяхме даже да отбележим гол, който искам да го видя на повторение. Не мога да го коментира, но в разговор с момчетата ми казаха, че футболист на Своге се е сблъскал с вратаря. И двамата бяха на терена. Според мен беше чист гол. Г-н Генов ми каза след края на мача, че така го е видял, така го е свирил. Сигурно има право”, коментира след мача на пресконференцията Балъков.

“Времето беше много тежко. От 7-8 градуса изведнъж стана горещо. Мисля, че се получи добър мач. Доволен съм от всички мои състезатели. Важно бе след тази голяма критика, която ни отправиха с право журналистите, днес да покажат друго лице. И мисля, че те успяха да го покажат. Сигурен съм, че с този мач днес характерът на отбора отново се върна”, завърши треньорът на Черноморец./БЛИЦ