Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков беше бесен след ремито срещу Берое (1:1) в дербито от 25-ия кръг на "А" група. Легендата на българския футбол не спести критиките си към своите играчи.

"Изобщо не съм доволен, играхме страхливо, един от най-лошите ни мачове е този. Имаме цел европейските турнири, дали си втори или трети няма значение, има участие в Европа. Говорихме цяла седмица, очаквахме здрав отбор на Берое и това се получи. Футболът е игра, която понякога във времето си се получава развитие, след изгонването на вратаря на Берое, те се затвориха, това го могат, имахме затруднения и през първата, и през втората част. Радостното е, че реализирахме гол, головете носят точки, днес само един, отчете бала пред "Диема Спорт".

- Ще си направим анализите, на стадиона в Лудогорец ще изглеждаме по друг начин, момчетата днес се стъписаха и не намериха подхода към вратата на Берое. Трябваше да играят по разчупено, да подават по-бързо. Дузпата е дадена от съдията, след като е взел такова решение, сигурно е видял такова нещо. Исках да играем 11 на 11, те принципно си играят дефанзивно, но ако бяха 11 човека сигурно щеше да ни е по-лесно."


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015