Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков даде традиционния си брифинг преди мач от кръга в “А” група. На 21 август (събота) “акулите” посрещат на “Лазур” новака Видима-Раковски от 21,00 часа.

“След победите над ЦСКА и Левски футболистите са с повишено самочувствие. Това обаче не вреди на тренировъчния процес, който върви много добре. Видима-Раковски заслужава респект, защото изигра три мача със стойностни отбори и няма загуба. Срещу ЦСКА дори стигна до равенство в намален състав. Тимът от Севлиево е по-качествен от Академик (София). Съперникът няма да се затваря, а ще се опита да покаже приятен футбол. За да победим този противник, ще трябва да играем с желание, борба и заряд, както играхме срещу ЦСКА и Левски”, каза Краси Балъков.

От групата на "акулите" за мача в събота със сигурност отпада бранителят Габриел Атц, който е възстановен от контузията си, но няма да се избързва с включването му в игра. Балъков уточни, че след 30 август, когато се затваря трансферният прозорец, трима от футболистите ще преминат на индивидуален режим на тренировки, ако не са си уредили трансфери./БЛИЦ