Наставникът на Черноморец Красимир Балъков официално обяви, че целта пред "акулите" този сезон е шампионската титла. Това се случи след победата с 1:0 над Пирин. Благодарение на успеха Черноморец събра 28 точки и се озова само на една от втория "Левски" и на 6 от лидера Литекс.

"Изчерпа ни се търпението да чакаме. Целта ни е титлата. Литекс и "Левски" да стягат коланите. Чака ги голяма битка с нас през пролетта", закани се Бала на "оранжевите" и "сините".

"28 точки са гаранция за нещо по-сериозно. Нямаме загуба от началото на сезона", добави Балъков.

"Не мога да не бъда доволен от представянето ни срещу Пирин. Важно беше да победим. Стигнахме до трите точки. Надявам се да ги вземем и от Локомотив (Пловдив) в следващия кръг. Дори и най-лошото да се случи, ще останем трети", продължи наставникът на "акулите".

"На нападателите ни днес им липсваше малко по-голяма концентрация в някои ситуации. Ударихме и две греди. Радващото е, че създаваме шансове, но може би има и някаква психология, защото напоследък много се говори, че не можем да вкарваме. Трябва да се отпушим. Днес опитахме, но стигнахме само до един гол", каза спецът.

"Върху тези неща работим всеки ден. Май ще трябва аз да влизам на терена, да я центрирам и след това да я вкарвам", пошегува се Балъков. /БЛИЦ

4_1.jpg