Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков даде пресконференция преди двубоя от последния 15 кръг срещу Локомотив (Пловдив). Мачът е на 29 ноември (понеделник) на стадиона в пловдивския парк “Лаута”.

“Можем да спечелим мача с Локо (Пд) само ако покажем характер, агресивност и воля от първата до последната минута. Това е основната рецепта за победата. Добри индивидуални качества имат и те, и ние, но този мач ще се реши от характера и волята на футболистите. Ще бъде изключително здрава битка. В Пловдив са известни с публиката си и ще създадат атмосфера, която ще стимулира играчите да покажат най-доброто, на което са способни”, заяви Балъков.

“Мисля само и единствено за победа. В Локомотив живеят с надеждата да прекъснат серията ни без загуба, но пък ние ще се опитаме да докажем, че не са те, които ще ни спрат и ще завършим полусезона подобаващо. Здравко Лазаров е един от най-опасните футболисти на Локомотив. Прави много голове и не може да не се съобразим с него. Притежава богат опит и знае във всеки един момент какво да прави на терена”, допълни треньорът.

На въпрос дали последните събития в “Петрол” ще рефлектират върху Черноморец, Балъков каза: „Рефлектират така, че все още сме без загуба и се надявам да продължим по този начин. Това са проблеми между акционерите в “Петрол”, ние сме друга структура. Единственото, което можем да направим, е да продължим да побеждаваме”./БЛИЦ