Селекционерът на България Красимир Балъков беше много разочарован след домакинската загуба с 2:3 от Косово в евроквалификациите. 

"Много лош край за нас, но трябва да признаем, че Косово стоеше в края на мача физическо изключително по-добре от нас. Тази тема отдавна се коментира, но ние, селекционерите на България, нищо не можем да направим. Една от причините е физиката, от друга - отборът на Косово има класни играчи. Нужно е да го признаем, тъй като добре владеят топката и трудно се отнема", започна Балъков веднага след загубата.

"На всички ни се искаше да вкараме и трети гол, тъй като победата беше задължителна, но в края на мача се видя кой седи по-добре физически. Имахме нашите възможности напред, но концентрацията пада, когато не си добре физически", продължи легендата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Защитата е целият отбор. Ние от 15 години не сме се класирали на голямо първенство. Не се притеснявам, но не обичаме да губим. Трябва да работим, да търсим начина да излезем от тази ситуация", каза Балъков.

"Във физическо естество страдаме от клубните отбори у нас. Нашите футболисти не играят в топ-тимове. Те имат 2-3 футболисти, които могат да изиграят още един мач, а при нас това го нямаше. Победиха ни заслужено", завърши треньорът на България.

Нашата квалификационна група за Евро 2020