Литекс загуби от Лудогорец с 0:5 в 1/4-финал-реванш в турнира за Купата на България. Разградчани се класираха на полуфиналите, жребият за които е в четвъртък. Красимир Балъков коментира развитието на двубоя и поражението.

"Този път се получи неприятна загуба и то по най-лошия начин. Просто явно нямахме ден. Можем дълго да анализираме, но нека поздравим Лудогорец за победата, а ние да си направим нашите анализи. Ние имахме важни и здрави мачове през три-четири дни и днес се видя, че отборът не издържа емоционално. С една индивидуална грешка се разби цялата ни стратегия. Винисиус варди перфектно в предишния мач, днес нямаше ден, но трябва да си анализира действията и дано не се случват повече такива неща", заяви Балъков.

"Концентрираме се изцяло върфху първенството. Надявам се да успеем. Всеки един такъв, дори и негативен резултат, е опит за младите и дано не се допускат в първенството. Днес футболистите не издържаха на емоцията, което оказа важно значение", допълни треньорът на Литекс./БЛИЦ

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015