Треньорът на Черноморец Красимир Балъков заяви, че предстоящото домакинство с Монтана няма да е лесен, въпреки че “акулите” записаха поредни победи и са на върха в класирането заедно с ЦСКА.

„Мнозина смятат, че мачът ни с Монтана е решен, но аз не мисля така. Името на противника ни може да не е дразнител за някои, но тимът играе изключително добър футбол за новак. Треньорът им прави приятно впечатление с умението си да използва силните качества на играчите. За кратко време Монтана беше сглобен като отбор със собствено лице”, каза Балъков на обичайната си пресконференция. Черноморец приема Монтана на 3 октомври (събота) от 19,00 часа на стадион „Лазур”.

„След големи победи, трябва да следват отново победи, което не е лесно. Ако сме постоянни и запазим нагласата, с която играем досега, ще се поздравим с краен успех. Ние сме надскочили сянката си в момента”, завърши Красимир Балъков.

От петък „акулите” излизат на режим в Гранд хотел Поморие. В състава се завръща изтърпелият наказанието си от 1 мач Нилтон Кардосо. Заради различни здравословни проблеми мача със сигурност пропускат Николай Кръстев и Енис Хайри.

Ръководството на клуба обяви цените за билетите за предстоящия мач с Монтана. Деца до 15 години ще влизат с билет на цена 2 лева. Родителите, които дойдат със своите деца до 15 годишна възраст, също ще могат да си купят билети от по 2 лева – съответно за родителите и децата. Пенсионерите ще влизат на стадиона също срещу 2 лева./БЛИЦ