Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков определи предстоящия мач срещу новака Спортист (Своге) като един от най-тежките.

“Подобни отбори играят на максимума на възможностите си. Още повече, когато са новаци в групата. По-лесно е да излезеш срещу Левски и ЦСКА, защото срещу тях няма какво да губиш”, каза Бала на официалната си пресконференция преди 4-ия кръг. „Акулите” приемат Спортист на стадион „Лазур” на 29 август (събота) от 19,00 часа.

„Логично е ние да водим играта и да диктуваме темпото, като внимаваме Спортист да не добие самочувствие. Надявам се на стадиона да дойдат повече хора. Нашата цел е да победим, като направим добър спектакъл, за да привлечем повече почитатели”, допълни треньорът на бургазлии.

„Постигнахме целта си да създадем голяма конкуренция в отбора. Няма да ни е лесно да изберем 18-те в групата. Който остане извън нея, ще чака своя шанс и като го получи, не бива да го изпуска”, каза още треньорът.

“Черноморец има малък опит в Европа, но се надявам в близките 3 години да реализираме нашата цел, като пробием в клубните турнири”, завърши Бала./БЛИЦ