Красимир Балъков е отправил конкретна оферта към нападателя Светослав Тодоров, научи БЛИЦ. Тоди, който направи отлична кариера в Англия в продължение на 8 години, в момента е свободен агент, тъй като договорът му с Чарлтън изтече. Бившият национал и треньорът на Черноморец са имали среща преди два дни в курортния комплекс Свети Влас. Балъков е заявил, че желае на всяка цена Тоди в състава си. Таранът, който на 30 август ще навърши 31 години, обаче иска да изчака две седмици. Той се надявал да премине в друг тим от Острова и само при провал на преговорите ще умува върху предложението на Балъков. Друг вариант за Светослав Тодоров е ЦСКА, но поне на този етап не са водени официални преговори с "червените", а само чрез посредник.

Благой Георгиев пък се включи днес в тренировките на бургазлии. Халфът даже взе участие в двустранната игра, което породи слуховете, че Краси е набелязал и него. Благо е в конфликт с треньора си Вячеслав Грозни в настоящия си тим Терек и почти сигурно ще напусне.
В спортната база на Черноморец днес се появи Павел Дочев, който от дълги години се подвизава в Германия, а наскоро напусна Падерборн./БЛИЦ