Наставникът на Черноморец Красимир Балъков остана разочарован от представянето на играчите си в срещата с Берое, загубена с 0:2.

"Не мога да разбера защо някои от играчите ми се страхуват да играят футбол. Явно, че липсата на 3-4 опитни състезателя си оказва влияние в една такава фаза. Играчите са под напрежение и не можаха да издържат. Във футбола може да се спечели, може да се загуби, но важното е да излизат освободени и да играят футбол. Ще си направим изводите", заяви Бала след срещата в Сливен.

"Не трябва да правим трагедии от три загуби", добави заяви треньорът, който вече в 8 поредни шампионатни двубоя не успя да изведе Черноморец до победата.

"Днес ни преследваше и малшанс - контузията на Велин Дамянов, червения картон на Емил Копаранов", каза още Балъков.

"Твърдо стоя зад мнението, че в България трябва да се налагат млади футболисти. Нужно е да има малко повече спокойствие, защото футбол със страх не се играе. На първо време трябва да се успокоят нещата, да се възстановим и ще се опитаме в следващия мач със Спортист да излезем от тази ситуация. Трагедии няма да правим и няма да има парични санкции", завърши Красимир Балъков. /БЛИЦ