Черноморец вече се точи за Фелисиен Сингбо, пише в. „Меридиан Мач”. Красимир Балъков иска да привлече в състава си централния защитник на Локомотив (Пловдив).

Националът на Бенин почти сигурно ще напусне „Лаута” през лятото. Това стана ясно на среща между мениджъра му Михалис Петкас и шефовете на пловдивския клуб.

За Сингбо вече се натиска и Локомотив (София). Тимът от Бургас обаче сигурно ще надцака „червено-черните” и ще отмъкне Сингбо през зимата. Най-вероятно от Бургас ще предложат сума за играча и така от „Лаута” ще вземат пари, вместо да го изпуснат като свободен агент през лятото.

Пред раздяла с Локомотив е и друг клиент на Петкас – Милан Милутинович. Неговият договор също изтича в края на този сезон. От „Лаута” обаче не са сигурни, че ще предложат удължаване на контракта на сърбина.

Ръководството на „черно-белите” се опитало да задържи Сингбо, но Петкас е поискал много висока сума за евентуален нов контракт. Той бил получил оферта за играча от Локо (София) след мача между „смърфовете” и Миньор в „Надежда”. Тепърва ще се обсъжда и възможността за трансфер в Черноморец./БЛИЦ