Бившият капитан и треньор на националния отбор по футбол Красимир Балъков обяви, че нашите имат шанс да се класират на Евро 2024, ако надградят представянето си под ръководството на новия наставник Младен Кръстаич. Балъков похвали сърбина за работата му.

"Младен Кръстаич е правилният човек в правилното време. Той е балканец, който знае манталитета ни. България е в доста добра група. Унгария и Сърбия са доста силни отбори. Ако момчетата продължат, при всички продължения имаме шанс да се класираме", заяви Балъков пред БНТ, след което каза няколко думи за родната Efbet лига.

"Тази година първенството е интересно и равностойно. Наблюдава се тенденция за по-голяма конкуренция. Лудогорец обигра много нови състезатели и държи добро ниво", каза героят от САЩ '94 и продължи поо темата със спорното съдийство у нас.

"Някои са за ВАР, други са против. Системата не е на базата на виждания и тенденции, а на факти. Не трябва да бъде накъсвана играта. Тълкуването на ситуациите трябва да се изчисти. Самите съдии не владеят технологиите по най-добрия начин", допълни той.