Скандалният бранител на ЦСКА Иван Иванов може да бъде трансфериран в Черноморец. Главният мениджър на бургаския клуб Красимир Балъков е проявил сериозен интерес към привличането на младия футболист. Въпреки че в момента е в Австрия, Балъков поддържа постоянно връзка със спортно-техническия щаб на Черноморец и следи ежедневно новините в България. Той е поискал да се разбере при какви условия Иванов може да бъде взет в Черноморец, пише “Меридиан мач”.

Както е известно, 20-годишният централен бранител няма бъдеще на “Армията" заради изцепките си в медиите по адрес на отбора и колегите си.

При нормални финансови претенции на „червените" Балъков е готов да вземе Иванов. Само преди три седмици националният защитник бе пред трансфер в италианския Реджина. Клубът от Серия “Б” го искаше под наем с опция за закупуване, но сделката е замразена на този етап.

Мениджърът на футболиста Емил Данчев продължава да търси отбор на клиента си в чужбина, но ако опитите му не се увенчаят с успех, мениджърът ще посредничи за преминаването на Русия в Черноморец.
При евентуален трансфер на Иванов в Черноморец босовете на двата тима ще успеят да изчистят и преминаването на Мишел Платини на “Армията”, за което “червените” все още не са платили на колегите си от Бургас./БЛИЦ