Треньорът на Литекс Красимир Балъков е принуден да заложи на голяма част от резервните си футболисти в гостуването на Пирин (Гоце Делчев). Реваншът от 1/8-финалите за Купата на България беше изтеглен за по-рано и ще се играе днес от 13:00 часа на терена на неврокопчани. "Оранжевите" имат аванс, след като спечелиха първата среща в Ловеч с 3:1.

Днес обаче Балъков трябва да прекроява състава, тъй като доста от играчите на Литекс са повикани в различните национални отбори.

Сред титулярите ще бъде върнат Илия Миланов, очаква се да играе и опитният Петър Златинов, както и Васил Божиков и доста младоци. Атаката ще водят колумбийците Данило Асприля и Уилмар Джордан.

В същото време Пирин (Гоце Делчев) няма проблеми и треньорът Йордан Боздански ще разчита на най-доброто, с което разполага. Неврокопчани са на второ място в Югозападната "В" група, след като в неделя загубиха с 1:3 гостуването на Балкан (Варвара) и позволиха на Оборище (Панагюрище) да оглави класирането. Пирин (ГД) изостава с 2 точки от отбора на Костадин Ангелов-Лаптопа.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите