Красимир Балъков коментира равенството 0:0 при гостуването на Верис в Молдова в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът е на 10 юли в Ловеч.

"Здрав, много здрав мач, какъвто очаквахме от началото. Въпреки непознатото име, Верис игра и даде всичко от себе си. Домакините направиха нашата работа по-трудна, отколкото си я представяхме. Доволен съм от момчетата, проблемът ни бе, че не можахме да реализираме положенията си. Пропуските не ме притесняват, още сме в началото. Когато се създават положения, рано или късно ще се вкарат", заяви Балъков пред "Гонг".

"Тук имаме точна и определена цел. Искаме да играем втори кръг на УЕФА. Така че ще се подготмвим по най-добрия начин и очаквам вкъщи да нямаме толкова пропуски. Не обичам думата фаворити. Няма фаворити, всеки мач е 50:50. Още повече, че ние имаме много млади състезатели. Резултатът не е негативен. С по-добро чувство и удоволствие бих си тръгна с победа, но това е футболът. Не виждам дали може да се играе по-дефанзивно, но разбирам треньора и футболистите, които спечелиха това равенство", допълни наставникът./БЛИЦ